2014. március 5., szerda

Akció a hulladékudvarokban Budapesten

Azt hiszem erre mondják, hogy házhoz jön a téma: szórólapot találtam a postaládában, mely szerint a Budapest XIV., XV., XVI., XVII. és XXII. kerületi hulladékudvarokban elektronikai és elektromos hulladékgyűjtő akció zajlik egészen 2014. június 30-ig. Ennek keretében, ha valaki lead valamilyen bontatlan, hiánytalan állapotban lévő elektronikai vagy elektromos hulladék, az ajándékot választhat. (Az ajándékokkal kapcsolatban - mik közül lehet választani - felvettem a kapcsolatot a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt-vel. Frissítés: választ is kaptam, itt megnézheted az ajándékokat!)

Leadhatók háztartási gépek (pl.: mosógép, hajszárító), információtecnhológiai (IT) és távközlési berendezések (pl.: számítógép, mobiltelefon), szórakoztató elektronikai cikkek (pl.: hifiberendezés), elektromos szerszámok (pl.: elektromos fűrész) stb.


Az akcióban részt vevő hulladékudvarok címe (és Google Mapsen is jelölve):

XIV. kerület: Füredi u. 74.
XV. kerület: Károlyi S. u. 119. és Zsókavár u. végénél (65. szám után)
XVI. kerület: Csömöri u. 2-4.
XVII. kerület: Gyökér köz 4.
XXII. kerület: Nagytétényi út 341-343.

Nyitva tartás (a hulladékudvarok vasárnap, illetve munkaszüneti napokon zárva tartanak): 

XXII. Nagytétényi úti hulladékudvar:
hétfő - szombat: 8:00 - 20:00

A többi hulladékudvar:
hétfő - péntek: 10:00 - 18:00
szombat: 8:00 - 14:00


A négyoldalas szórólap:Szóval akinek van olyan tárgya, ami illik a fenti akcióba és már hosszabb-rövidebb ideje gondolkodik azon, hogy hová lehetne kitenni, annak eljött az ideje :)

Ha tetszett a bejegyzés és érdekelnek a témába vágó további aktualitások, úgy kövess minket a Facebookon vagy a Twitteren!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blog Widget by LinkWithin