2013. július 14., vasárnap

Varázslatos Magyarország - képeken!

Korábbi bejegyzéseimben is látható volt, hogy szeretem a fényképeket a természetről, még ha nem is szakmai szemmel nézem ezeket az alkotásokat. Így turkálok - majdnem minden nap - az interneten, hátha találok valamit, ami nekem, páromnak, vagy a blog olvasóinak érdekes lehet. Így szégyen vagy sem, a közelmúltig nem hallottam a Varázslatos Magyarország oldalról.


Pedig kellett volna, de hála az égnek semmiről nem maradtam le. A képek mintha csak rám várnának, Nemzeti Parkokra bontva látható rengeteg fénykép, a minőségre pedig egy szavam sem lehet. Az oldal bővebb megismertetéséhez viszont "lopok" - csak több szóval és ugyanígy tudnám leírni a mondandómat - és az alábbi idézőjelek közé teszem a létrehozók bemutatkozását és céljait:
"A Varázslatos Magyarország Természetfotó Nonprofit Kft. lélegzetelállító országunk természeti csodáinak és Nemzeti parkjainak népszerűsítésére alakult. A vállalat egy igazi természet imádó ember álmaként jött létre. A Varázslatos Magyarország alapötlete 2009-ben körvonalazódott, amely 2009 év végén és 2010 év elején vált valóra. A rengeteg álom és befektetett munka meghozta gyümölcsét és megteremtette a Varázslatos Magyarországot, amely célja egy varázslatos, lehetőségekkel teli ország természeti szépségeinek bemutatása. A Varázslatos Magyarország rendkívüli pályázati lehetőségeket kínál természetfotósainak. "
"A Varázslatos Magyarország Természetfotó Nonprofit Kft. alapvető célja, hogy népszerűsítse országunk Nemzeti Parkjainak csodálatos adottságait és szépségeit, valamint biztosítson a természetfotósoknak új pályázati lehetőségeket. Szeretnénk létrehozni és megteremteni egy közösséget, amelynek célja gyönyörű országunk bemutatása. Szeretnénk támogatni pályázati lehetőségeinkkel és díjainkkal a Varázslatos Magyarország természetfotósait valamint inspirálni mindazokat, akik vágyat éreznek e csodálatos hivatás, hobbi űzéséhez. A Varázslatos Magyarország Természetfotó Nonprofit kft. szeretné kiállítások szervezésével a közönség elé tárni a természetfotósok munkáit és az ország szépségeit. Célunk, hogy országunk szépségeit megismerjék a Magyar emberek valamint büszkélkedhessünk természetfotósainkkal és munkáikkal Magyarországon és külföldön egyaránt"

Aki a fentiek ellenére is kételkedne a leírtakban, annak álljon itt a már látotton túl pár fénykép tanúbizonyságul, nem mellékesen kedvcsinálónak. Ez az oldal jó helyen van a böngésző kedvencei között:
Komolyabban érdeklődőknek ajánlom az oldal fotópályázatát is!

(A logó és a fényképek a fotoklikk.hu oldalról származnak.)


Ha tetszett a bejegyzés és érdekelnek a témába vágó további aktualitások, úgy kövess minket a Facebookon vagy a Twitteren!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blog Widget by LinkWithin