2012. december 23., vasárnap

A Láthatatlan Madárfotós gépet tesztelt. Láthatóan megérte.

A Panasonic felkérte Máté Bencét az új Lumix DMC-FZ200-as fényképezőgép tesztelésére. A Láthatatlan Madárfotós ezt megtette, két földrészen, Magyarország mellett Norvégiában és Afrikában is fotózott, videózott. (Előbbi két helyen a madarak kapták a főszerepet, utóbbin pedig a négylábúak.)

A fotókból kiállítás nyílt a Panasonic honlapján, ahol a helyszínekre kattintva láthatjuk az elkészült képeket. Személy szerint nem tudok kedvencet választani, ezt rátok bízom :). És hogy ne maradjon a blog szórakoztató/témába vágó videók nélkül, továbbá hogy ne érezzétek ezt a rövidke poszt céltalan reklámszövegnek :), alább láthatjátok a fenti helyszíneken készült mozgóképeket:

Magyarország:Norvégia:Afrika:Továbbá ne feledjétek, hogy ma délután a Spektrum ismét leadja - bővített tartalommal - a Máté Bencéről tavaly nagy sikerrel bemutatott sorozatát (bővebb infó korábbi bejegyzésemben), megtekintés továbbra is ajánlott!

Ha tetszett a bejegyzés és érdekelnek a témába vágó további aktualitások, úgy kövess minket a Facebookon vagy a Twitteren!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blog Widget by LinkWithin