2012. október 4., csütörtök

LEADER pályázati lehetőség nemzetközi együttműködésre

A Vidékfejlesztési Minisztérium a LEADER program keretében meghirdetett egy új lehetőséget, amelyben LEADER Helyi Akciócsoportok (HACS) nemzetközi együttműködés megvalósításához pályázhatnak különböző összegekre.

Hogy miért is lehet jó egy ilyen pályázat: tapasztalatcsere különböző nemzetségek között, innováció, új ötletek felvetése magyar környezetben, külföldi tapasztalat alapján. Egy biztos: ártani nem árt.A pályázatok benyújtása előtt a HACS-oknak egy megvalósíthatósági tanulmányt kell beadni a Minisztériumba, amelyet az arra kiválasztottak elbírálnak, adott esetben módosító javaslatot tesznek a támogatási kérelmekhez. 

A LEADER programmal korábban én is foglalkoztam, itt olvashatsz róla bővebben.

A fenti pályázati lehetőségől pedig a következő oldalon találhatsz információt: http://www.kormany.hu/hu/videkfejlesztesi-miniszterium/videkfejlesztesert-felelos-allamtitkarsag/hirek/3-5-milliard-forint-a-leader-helyi-akciocsoportoknak-nemzetkozi-egyuttmukodesre

Ha tetszett a bejegyzés és érdekelnek a témába vágó további aktualitások, úgy kövess minket a Facebookon vagy a Twitteren!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blog Widget by LinkWithin